Hur säger jag upp min prenumeration på nyhetsbrev från TripAdvisor?

Om du vill säga upp en prenumeration på ett specifikt meddelande klickar du på länken Avsluta prenumerationen längs ned i e-postmeddelandet.

Du kan även hantera dina TripAdvisor-meddelanden från sidan Prenumeration i din profil.

Varje typ av nyhetsbrev visas separat, och du kan välja att prenumerera eller säga upp prenumerationen på varje nyhetsbrev. Om du vill säga upp samtliga prenumerationer klickar du på länken Säg upp alla prenumerationer. Tänk på att det kan dröja några dagar innan uppsägningen träder i kraft.