Vad gör jag om jag inte kan logga in?

Om du inte kan logga in (och du är säker på att du använder rätt lösenord) är den troligaste förklaringen att din webbläsare är inställd på att inte acceptera cookies. För mer information om cookies och hur du aktiverar dem, se Googles enkla anvisningar.

Om detta inte löser problemet rekommenderar vi följande:

• Logga ut från Facebook och gör sedan ett nytt försök att logga in på TripAdvisor.
  • Kontrollera att du använder den e-postadress du använde när du registrerade dig på TripAdvisor.
  • Kontrollera att TripAdvisor inte har blockerats i inställningarna för virusprogrammet.
  • Kontrollera inställningarna i webbläsaren och lägg till tripadvisor.se i listan över betrodda webbplatser.

Om du fortfarande har problem med att logga in ber vi dig att kontakta oss med mer information så att vi kan hjälpa dig att felsöka problemet.