Vad är TripAdvisor-appen för mobiler?

TripAdvisors mobilapp innehåller allt från TripAdvisor för att du ska kunna använda vår webbplats utan att ha en dator till hands! Använd appen när du vill skriva ett omdöme medan du fortfarande har erfarenheten i färskt minne.

• Se miljontals omdömen, åsikter och bilder från resenärer
  • Lägg till dina egna omdömen och foton
  • Hitta de bästa hotellen, restaurangerna och sevärdheterna som passar just dig, inklusive de som har fått utmärkelsen Travellers' Choice
  • Jämför biljettpriser och hitta bra erbjudanden
  • Visa vad som finns i närheten av dig eller nära en viss adress med hjälp av funktionen Nära mig nu
  • Få svar på dina specifika resefrågor i våra forum

I vår översikt kan du läsa mer om hur du kan använda TripAdvisor från mobiler och datorplattor.