Hur öppnar jag TripAdvisor på en mobiltelefon eller datorplatta?

Du kan öppna TripAdvisor på många sätt även när du inte har en dator till hands.

• Mobilwebbplats: Vår webbplats för mobiler och datorplattor innehåller de populäraste delarna av TripAdvisor, som hotell, restauranger, saker att göra, flygresor och forum i utvalda länder. Gå till www.tripadvisor.se på webbläsaren i mobilen eller datorplattan så kommer du automatiskt till mobilwebbplatsen.
  • Mobilappar: Vi har kostnadsfria mobilappar som kan hämtas för följande enheter:
    • Apple iOS version 5.0 och senare
    • Android version 4.0 och senare
    • Nokias mobiler med pekskärm (med Symbian Series 60 v5)
    • Windows Phone 7 och 8
    • Kindle Fire, andra och tredje generationen (finns i Amazon Appstore)
  • Stadsguider offline: Spara en gratis stadsguide med restaurangerna, sevärdheterna, hotellen och omdömena från TripAdvisor för att kunna läsa den offline – inga kostnader för dataroaming! Fungerar i iOS 5 och senare och Android 2.3 och senare.
  • SeatGuru: Visa över 700 sittplatskartor från nästan 100 flygbolag och hitta den bästa platsen på flygresan. Appen innehåller även en mycket bra flygsöksfunktion med TripAdvisors statusvarningar i realtid som gör att du får veta om olika flygresor ställs in.

Vi följer alltid upp alla mobila plattformar noggrant och arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster. Håll utkik efter nya appar!

Vi gör vårt bästa för att vår mobilwebbplats ska fungera bra, men det är omöjligt för oss att testa den med alla telefonmodeller i alla länder. Om du får problem med att använda webbplatsen på din telefon vill vi gärna att du berättar det för oss.