Hur får jag tillstånd att använda TripAdvisors logotyper i tryck?

För att göra en förfrågan kan du kontakta oss och ge en kort beskrivning av hur du tänker använda logotypen samt bifoga en skiss eller modell om du har en sådan. Vi försöker svara inom 24 timmar.

• Om du vill använda Travellers Choice-logotypen ska du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]
  • Om du vill använda Certificate of Excellence-logotypen ska du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]
  • Om du vill använda Travelers’ Favorites-logotypen ska du skicka ett e-postmeddelande till[email protected]
  • Om du vill använda den vanliga TripAdvisor-logotypen eller annat innehåll ska du skicka ett e-postmeddelande till[email protected]

Allt bruk av TripAdvisors varumärken, logotyper och innehåll måste godkännas.