Hur får jag tillstånd att använda TripAdvisors logotyper i tryck?

För att göra en förfrågan kan du kontakta oss och ge en kort beskrivning av hur du tänker använda logotypen samt bifoga en skiss eller modell om du har en sådan. Vi försöker svara inom 48 kontorstimmar. Observera att det kan finnas en fördröjning för svar under semestertider i USA.

• Om du vill använda Travellers Choice-logotypen ska du skicka ett e-postmeddelande till tc_winners@TripAdvisor.com
  • Om du vill använda den vanliga TripAdvisor-logotypen eller annat innehåll ska du skicka ett e-postmeddelande tillbrand@TripAdvisor.com

Allt bruk av TripAdvisors varumärken, logotyper och innehåll måste godkännas.