Kan jag använda widgetar i min e-post?

Tyvärr är inte widgetar kompatibla med de flesta e-postservrar. De är skrivna i HTML och måste därför skickas och visas med en HTML-kompatibel server. Det finns även ett JavaScript-element som kan förhindra att de visas. Exempelvis kan en widget fungera i Gmail, men inte i Outlook.

För fullständiga instruktioner för hur man hittar och använder TripAdvisors widgetar, se vår PDF-guide. Vänligen kontakta oss om du behöver ytterligare hjälp.