Var hittar jag exempel på koden för TripAdvisors widgetar och hur lägger jag till widgetar på min webbplats?

Alla widgetar för självbetjäning finns i ditt widgetcenter. Här finns flera delar där du kan se exempel på kostnadsfria widgetar och kod som du kan använda för att placera dem på din webbplats.

Om du vill lägga till en widget på din webbplats kopierar du koden från rutan Din kod och klistrar in den i källkoden för webbplatsen. Innehållet uppdateras automatiskt från TripAdvisor. Du kan också klicka på länken E-posta den här koden och skicka koden till den som ansvarar för webbplatsen så att han eller hon kan lägga in den på din webbplats.

För licensierade widgetar får du tillgång till en kod när du har ingått ett avtal med TripAdvisor, och du kan sedan visa widgetinnehåll på din webbplats.

Du hittar mer information om hur du lägger till en widget på din webbplats i våraanvisningar.