Vilket innehåll är tillgängligt för webbplats- och apputvecklare via API?

Godkända användare av TripAdvisors API-innehåll kan använda följande företagsinformation för boenden, restauranger och attraktioner:

• Betyg för hotell, attraktioner och restauranger, inklusive rankning från TripAdvisors resenärer
  • Länk till skriv-ett-omdöme
  • Tio-i-topp-listor för hotell, sevärdheter och restauranger på ett resmål
  • Travellers’ Choice- och Certificate of Excellence-märken för hotell, sevärdheter, restauranger och resmål

Läs mer om TripAdvisors API-innehåll på vår Utvecklarportal.