Vilket innehåll är tillgängligt för partner via licensierade widgetar?

1. Verksamhetswidgetar: Verksamhetspecifikt innehåll är tillgängligt för angivna boenden, sevärdheter och restauranger, och kan inkludera följande:
      • TripAdvisors medlemsbetyg
      • Detaljerade betyg och rekommendationer från resenärer
      • Senaste omdömena från resenärer
      • Bilder från resenärer

1. Resmålswidgetar: Dessa widgetar inkluderar de hotell, sevärdheter och restauranger som är högst rankade på ett utvalt resmål. De populäraste verksamheterna väljs ut baserat på deras popularitetsindexrankning på TripAdvisor. Användarna kan från widgeten klicka sig vidare till ett popup-fönster med detaljerad information om varje verksamhet, däribland de senaste omdömena från resenärer.

Läs mer om hur du blir en partner.