Hur får jag påminnelsekort och påminnelseblad som jag kan ge till gästerna?

När gästerna åker kan du skicka med en påminnelse om att skriva ett omdöme. Påminnelserna kan ha formen av ett anpassat påminnelsekort eller påminnelseblad och båda typerna finns i administreringscentret.

Det går att skriva namnet på din verksamhet och var den ligger på påminnelsekorten. De första 250 korten är gratis.

Om du vill beställa påminnelsekort läser du våra  detaljerade anvisningar.

Påminnelsebladen är praktiska när du vill uppmuntra gästerna att skriva om sina upplevelser. Klicka här  om du vill skriva ut ett påminnelseblad.

TIPS: TripAdvisor har gjort det ännu enklare att samla in synpunkter från gästerna. Vi kan skicka e-post till gästerna via vår nya tjänst Expresspost för omdömen. Mer information om hur du kan använda Expresspost för omdömen får du i