Hur får jag anpassade påminnelsekort och påminnelseblad som jag kan ge till gästerna?

När gästerna åker kan du skicka med en påminnelse om att skriva ett omdöme. Påminnelserna kan ha formen av ett anpassat påminnelsekort eller påminnelseblad och båda typerna finns i administreringscentret.

Det går att skriva namnet på din verksamhet och var den ligger på påminnelsekorten. De första 100 korten är kostnadsfria.

Om du vill beställa anpassade påminnelsekort klickar du här.

Påminnelsebladen är praktiska när du vill uppmuntra gästerna att skriva om sina upplevelser. Klicka här för att skriva ut ett påminnelseblad.

TIPS: TripAdvisor har gjort det ännu enklare att samla in synpunkter från gästerna. Vi kan skicka e-post till gästerna via vår nya tjänst Expresspost för omdömen. Mer information om hur du kan använda Expresspost för omdömen får du i TripAdvisor Insights.