Hur kan jag lösa tekniska problem med min widget?

Om din widget inte fungerar som den ska eller inte visar information korrekt ska du läsa dessa felsökningstips och se om de hjälper:

• Se till att koden inte har ändrats. Om du har ändrat koden ska du kopiera den på nytt från TripAdvisors widgetcenter och klistra in den oförändrade versionen på din webbplats. Om du ändrar HTML-koden kanske inte widgeten fungerar som den ska.
  • Se till att koden har klistrats in i källkoden för din webbplats, inte i den visningsbara/visuella versionen.
  • Se till att sidan där du använder widgeten innehåller giltig HTML-kod.
  • Kontrollera all kod för att säkerställa att taggarna är stängda.
  • Se till att det inte finns några radbrytningar i skripttaggarna.
  • Kontrollera att widgetkoden innehåller en ”div”-tag följt av en ”skript”-tag.
  • Se till att skripttaggen har parametern ”&lang=” eftersom den kan skadas och omvandlas till vänster vinkelparentes.
  • Kostnadsfria widgetar fungerar inte på HTTPS/säkra sidor.

För fullständiga instruktioner för hur du hittar och använder TripAdvisors widgetar kan du läsa vår Insights-guide.