Hur lägger jag till widgetar på min webbplats?

Så här gör du för att lägga till widgetar på din webbplats:

1. Gå till widgetcentret, ange namnet på ditt företag eller resmål och välj sedan rätt post från listan som visas.
  2. Om du representerar ett hotell, en sevärdhet eller en restaurang dirigeras du om till sidan Gratis marknadsföringsverktyg för ditt företag.

Om du vill ha en resmålswidget dirigeras du om till sidan Marknadsför ditt resmål.
  3. Välj widgetkategori samt design och storlek bland de tillgängliga alternativen.
  4. Kopiera koden från rutan Din kod och klistra in den i källkoden för din webbplats. Innehållet uppdateras automatiskt när widgeten är installerad. Du kan också klicka på länken E-posta den här koden och skicka koden till den som ansvarar för webbplatsen så att han eller hon kan lägga in den på din webbplats.
  5. VIKTIGT: Ändra inte i koden - det kan leda till att widgeten inte fungerar.

För fullständiga instruktioner för hur man hittar och använder TripAdvisors widgetar, sevår PDF-guide.