Hur lägger jag till widgetar på min webbplats?

Så här gör du för att lägga till widgetar på din webbplats:

1. Gå till ditt Widgetcenter, ange namnet på ditt företag eller resmål och välj sedan rätt post från listan som visas.
  2. Om du företräder ett hotell, en sevärdhet eller en restaurang omdirigeras du till sidan Widgetar för din webbplats för ditt företag.
    Om du vill ha en resmålswidget omdirigeras du till sidan Marknadsför ditt resmål.
  3. Välj widgetkategori samt design och storlek bland de tillgängliga alternativen.
  4. Kopiera koden från rutan Din kod och klistra in den i källkoden för din webbplats. Innehållet uppdateras automatiskt när widgeten är installerad. Du kan också klicka på länken E-posta den här koden och skicka koden till den som ansvarar för webbplatsen så att han eller hon kan lägga in den på din webbplats.
  5. VIKTIGT! Ändra inte i koden – det kan leda till att widgeten inte fungerar.

Vi tillåter att en enskild webbplats använder upp till 50 widgetar, enligt TripAdvisors användarvillkor för widgetar.

Förfrågningar om att använda fler än 50 widgetar (t.ex. från organisationer för resmålsmarknadsföring) behandlas individuellt. Kontakta oss om du är intresserad.

Fullständiga instruktioner för hur du hittar och använder TripAdvisors widgetar finns i vår Insights-guide.