Hur blir jag medlem?

Bli medlem genom att klicka på länken Registrera dig nu! överst på de flesta sidor i TripAdvisor. Medlemskapet är gratis och du kan lägga upp omdömen och foton, ställa och besvara frågor i forum och skapa egna reseplaneringsmappar.

Du kan skapa kontot på två sätt:

• Om du har ett Facebook-konto kan du snabbt skapa ett TripAdvisor-konto med dina inloggningsuppgifter för Facebook. Det här är det enklaste sättet att bli medlem på (och du får färre lösenord att hålla reda på). Gå med via Facebook genom att klicka på Logga in med Facebook eller på knappen "f Connect". Om du inte redan är inloggad i Facebook måste du logga in när du registrerar dig.
  • Om du inte har ett Facebook-konto kan du skapa ett TripAdvisor-konto genom att ange din e-postadress och välja ett lösenord. Du ska också välja ett alias eller smeknamn och ange din hemort.

När du har skapat ett konto lägger du till uppgifter i din profil för att andra medlemmar ska få veta lite om dig. Glöm inte att fylla i resekartan med platser där du har varit, dina favoritmål och platser du vill åka till. Vi rekommenderar också att du prenumererar på vårt personanpassade veckobrev.

Om du äger eller leder ett företag kan du registrera dig som ägare och få tillgång till en egen TripAdvisor-sida.