Hur blir jag medlem?

Bli medlem genom att klicka på länken Gå med överst på de flesta sidor på TripAdvisor. Medlemskapet är kostnadsfritt och gör att du kan lägga upp omdömen och bilder, ställa och besvara frågor i våra forum och skapa egna reseplaneringsmappar.

Du kan skapa ditt kostnadsfria konto på två sätt:

• Om du har ett Facebook-konto kan du snabbt skapa ett TripAdvisor-konto med dina inloggningsuppgifter för Facebook. Det här är det enklaste sättet att bli medlem på (och du får färre lösenord att hålla reda på). Gå med via Facebook genom att klicka på Fortsätt med Facebook eller på knappen f Connect. Om du inte redan är inloggad på Facebook måste du logga in när du registrerar dig.
  • Om du inte har ett Facebook-konto kan du skapa ett TripAdvisor-konto genom att ange din e-postadress och välja ett lösenord. Du väljer även ett användarnamn och anger din nuvarande hemstad.

När du har skapat ett konto lägger du till uppgifter i din profil för att andra medlemmar ska få veta lite om dig. Glöm inte att fylla i resekartan med platser där du har varit, dina favoritresmål och platser du vill åka till. Vi rekommenderar också att du prenumererar på vårt personanpassade veckobrev.

Om du äger eller driver ett företag kan du registrera dig som ägare för att börja hantera din TripAdvisor-sida.