Vilka är reglerna för TripAdvisors tävlingar och specialerbjudanden?

Vi har ibland specialerbjudanden och lotterier för att visa vår uppskattning för de många aktiva resenärerna bland TripAdvisors användare. Erbjudandeteamet fastställer kriterierna för varje specialerbjudande. Ibland är de för äldre användare som ännu inte fått något, och ibland är de för helt nya användare.

Försäkra dig om att du prenumererar på nyhetsbrevet Särskilda uppdateringar och gratisgrejer i dina inställningar för att vara säker på att du är berättigad. Om du är berättigad bör du få ett e-postmeddelande där du ombeds ange din adress.

Det tar 5-6 veckor att få grejen. Om du inte får den inom två veckor efter uppskattat leveransdatum kan du kontakta oss med ditt namn, adress och det datum du skickade in din information.

Du kan köpa t-shirts och andra coola grejer från TripAdvisor i vår onlinebutik.