Vad ska jag göra om jag får ett felmeddelande om inloggningen med Facebook?

Det finns några orsaker till varför du kan få ett felmeddelande när du loggar in på TripAdvisor med din Facebook-information:

• Du kan ha slagit ihop TripAdvisors Facebook-app med ditt TripAdvisor-konto tidigare.
  • Du kan ha försökt logga in på TripAdvisor med Facebook tidigare.
  • Du kan ha fler än ett Facebook-konto eller TripAdvisor-konto.
  • Du kanske använder TripAdvisor eller Facebook på en delad dator.

De flesta användare som får felmeddelanden försöker ansluta ett Facebook-konto till ett TripAdvisor-konto när detta Facebook-konto redan är anslutet till ett annat TripAdvisor-konto, eller vice versa.

Om du får ett felmeddelande när du försöker logga in på TripAdvisor med Facebook kan du kopiera meddelandet och skicka det till oss via kontaktlänken som finns på felskärmen.

Vi hjälper dig att komma på varför du får ett felmeddelande och vi felsöker det tillsammans med dig. När du kontaktar oss bör du ge oss all information som kan vara till hjälp, t.ex. hur många konton på Facebook och TripAdvisor du har, och om du delar en dator med någon.