Varför står det "TripAdvisor-omdömen på Facebook" under vissa omdömen?

År 2008 började vi hämta restaurangomdömen från LocalPicks. Vi har gjort det för att erbjuda dig så mycket information som möjligt om restauranger som du är intresserad av. Många av de här omdömena innehåller en medlems signatur på TripAdvisor, men vissa användare av LocalPicks har ännu inte skapat signaturer. Deras omdömen har beteckningen "TripAdvisor-omdöme på Facebook".