Hur loggar jag in med Facebook?

Viktigt tips: Innan du loggar in på Facebook bör du se till att din webbläsare inte är inloggad på någon annans konto på TripAdvisor eller Facebook. Var särskilt noga med det här om du delar en dator (t.ex. en allmän dator eller familjens dator) - annars kan du koppla samman fel konton!

Du kan ansluta din Facebook-profil till TripAdvisor på flera sätt:

• Om du redan är inloggad på TripAdvisor kan du när som helst klicka på den blå knappen Anslut. Du ser knappen längst upp till höger på alla TripAdvisor-sidor.
  • Om du registrerar ett nytt TripAdvisor-konto kan du klicka på Registrera dig i övre högra hörnet på vilken TripAdvisor-sida som helst, och därefter klicka på knappen Logga in med Facebook. Du måste ange ditt användarnamn och lösenord till Facebook om du inte redan är inloggad på Facebook.

När du har kopplat samman dina konton på Facebook och TripAdvisor kommer in- och utloggning på TripAdvisor också att innebära in- och utloggning på Facebook, och vice versa.

Läs mer om Facebook-delning och direktanpassning för Facebook, eller lär dig hur du tar bort kopplingen mellan dina konton på Facebook och TripAdvisor.