Vad är sidan Dina vänner?

För att se information om vart dina vänner har rest går du in påsidan Dina vänner.

När du är där ser du dina vänners aktiviteter på TripAdvisor:

• Bläddra bland dina vänners senaste omdömen för att se vart de har rest och få inspiration till egna resor.
  • Titta på kartan för att se varje stad och land som dina Trip friends har besökt. Tips: klicka på länken Visa större karta, så kan du bläddra bland dina vänners resekartor en och en genom att klicka på deras foton.
  • Hitta listan över omdömesskribenter för att se vilka av dina vänner som har skrivit flest omdömen och fått flest hjälpsamhetsröster.