Hjälpcenter

Hur syns mitt delade innehåll på Facebook?

Facebook visar det innehåll du delar på din tidslinje tillsammans med andra platser på Facebook.

Du har alltid kontroll över vem som ser din aktivitet. Första gången du loggar in på TripAdvisor med Facebook blir du uppmanad att välja vem som kan se din delade aktivitet. Standardinställningen är dina Facebook-vänner, men du kan ändra den när som helst genom din sida med sekretessinställningar på Facebook.

 

Var denna artikel till hjälp?