Vad är TripAdvisors Facebook-app?

TripAdvisors Facebook-app är kopplad till en resekarta så att du kan visa vilka platser du har besökt för vänner och familj. Sätt olika typer av nålar på din karta för att markera städer du har besökt, vill besöka eller tycker om. Dina Facebook-vänner kommer att se vilka platser du har markerat i sina nyhetsflöden.

Det finns tre sätt att sätta ut nålar på kartan:

• Markera städer i listan över populära städer till höger om kartan
  • Sök på städers namn i sökrutan ovanför listan över populära städer bredvid kartan
  • Dubbelklicka för att zooma in på kartan och klicka därefter i ett område nära den stad du vill lägga till.

Om du är TripAdvisor-medlem kan du koppla samman dina konton på Facebook och TripAdvisor för att synka dina resekartor.

Läs mer om hur du ändrar eller tar bort nålar.