Varför syns mitt riktiga namn eller min Facebook-bild på TripAdvisor?

Om du har kopplat samman dina konton på Facebook och TripAdvisor visar vi ditt Facebook-namn och din Facebook-bild för dig och dina vänner. Den som inte är vän med dig på Facebook kommer att se ditt visningsnamn och din avatar på TripAdvisor.

Om du inte har valt ett foto för TripAdvisor kommer vi dock att använda ditt Facebook-foto som TripAdvisor-avatar. Du kan ändra det genom att lägga till ett TripAdvisor-foto eller ta bort kopplingen mellan dina konton på Facebook och TripAdvisor.

Om du vill testa hur TripAdvisor-medlemmar ser ditt namn och din avatar kan du leta upp en av dina omdömen eller andra inlägg, se hur ditt namn och foto visas och därefter logga ut från ditt TripAdvisor-konto. Ditt namn och din avatar bör ändras.