Hur ändrar jag bildtexten för min bild?

Klicka på fliken Bilder på din profilsida på datorwebbplatsen och leta upp bilden med den bildtext du vill redigera. Klicka på de tre punkterna precis ovanför bilden till höger och välj alternativet Redigera.

På den mobila webbplatsen är det enda sättet att ändra en bildtext att ta bort bilden och sedan publicera den på nytt med rätt bildtext. Om du vill göra det trycker du på fliken Bilder på din profilsida och letar upp den bild du vill ompublicera. Klicka på de tre punkterna precis ovanför bilden till höger och välj alternativet Ta bort. Publicera sedan bilden på nytt med rätt bildtext.

Företagsägare: För att ändra bildtexten för en uppladdad bild går du till avsnittet Hantera din TripAdvisor-sida i hanteringscentret.