Hur lägger jag till en bild?

Det finns olika sätt att ladda upp din bild på TripAdvisor.

Så här lägger du till en bild på datorwebbplatsen:

• Gå till TripAdvisors startsida.
  • Klicka på länken Lägg upp bilder till vänster.
  • Överför dina bilder.
  • Lägg till en beskrivning och en plats.
  • Klicka på Lägg upp bild.

Så här lägger du till en bild på mobilwebbplatsen:

• Tryck på hemikonen.
  • Tryck på det blå plustecknet nära det nedre högra hörnet på skärmen.
  • Ange namnet på det företag som du vill lägga till en bild för.
  • Välj dina bilder och lägg till en beskrivning.
  • Tryck på Skicka.

Så här lägger du till en bild som en del av ett nytt omdöme:

• Använd formuläret Omdömen från resenärer för att skriva ditt nya omdöme.
  • Klicka sedan på knappen Lägg till en bild, så kan du lägga till upp till tio bilder med ditt omdöme.

Observera att om du använder din iPad för att gå in på TripAdvisor måste du ha vår app för att lägga upp bilder.

Klicka här för att läsa våra riktlinjer för bilder.

Om du äger eller driver ett företag och vill lägga till bilder på företagets TripAdvisor-sida hänvisar vi till våra bildanvisningar för företagsrepresentanter.