Hur lägger jag till en bild?

Det finns olika sätt att lägga upp din bild på TripAdvisor.

• Så här lägger du till en bild i ett nytt omdöme: Använd formuläret Omdömen från resenärer för att skriva ditt nya omdöme. Klicka sedan på knappen Lägg till en bild, så kan du lägga till upp till 10 bilder med ditt omdöme.
  • Så här lägger du till en bild i ett omdöme som du redan har skickat in: Gå till sidan Omdömen i din profil och klicka på länken Lägg till bilder för omdömet du vill bifoga bilden till. Du kan även lägga till en bild från någon av din profils stadssidor som visar dina inlägg efter stad (t.ex. Ditt Boston, Massachusetts, USA).
  • Så här lägger du till en bild utan att skriva ett omdöme: Klicka på knappen Lägg till bild nedanför den stora bilden på verksamheten på TripAdvisor-sidan för boendet, restaurangen eller sevärdheten du vill lägga till en bild för och tryck på knappen Lägg upp

Observera att om du använder din iPad för att gå in på TripAdvisor måste du ha vår app för att lägga upp bilder.

Om du äger eller driver en verksamhet och vill lägga till bilder på verksamhetens Tripadvisor-sida hänvisar vi till våra bildanvisningar för företagsrepresentanter.