Hur lägger jag till en bild?

Det finns olika sätt att ladda upp din bild på TripAdvisor.

På datorwebbplatsen: Gå till startsidan och klicka på länken Lägg upp bilder till vänster.

På mobilwebbplatsen: Klicka på ikonen Hem och klicka sedan på det blå plustecknet nära det nedre högra hörnet på skärmen.

Lägga till en bild som en del av ett nytt omdöme: Använd formuläret för resenärsomdömen för att skriva ditt nya omdöme. Klicka sedan på knappen Lägg till en bild, så kan du lägga till upp till tio bilder med ditt omdöme.

Observera att om du använder din iPad för att gå in på TripAdvisor måste du ha vår app för att lägga upp bilder.

Om du äger eller driver ett företag och vill lägga till bilder på företagets TripAdvisor-sida hänvisar vi till våra bildanvisningar för företagsrepresentanter.