Hur tar jag bort en av mina bilder?

Om du har lämnat ett omdöme och vill ta bort en bild du har överfört ska du klicka här för att besöka vårt allmänna supportforum.

• Om du upptäcker ett problem med en annan medlems bild ska du när bilden visas klicka på flaggikonen i det nedre hörnet och markera orsaken till att du tycker att bilden ska tas bort.

Om du äger eller driver ett företag som är registrerat på vår webbplats och har en inaktuell eller felaktig bild på företaget måste du först ange var bilden kom från:

• Upplagd av ledningen, inklusive primära bilder: gå till hanteringscentret och välj fliken Hantera ditt objekt.
  • Finns på en partnerwebbplats (Expedia, Orbitz osv.): kontakta webbplatsen eftersom vi inte kan ändra bilder som kommer från partnerwebbplatser.
  • Upplagt av en resenär: om bilden föreställer något på, i närheten av eller kring din verksamhet kan vi inte ta bort den. Om bilden föreställer en annan verksamhet än din eller bryter mot våra riktlinjer ska du när bilden visas klicka på flaggikonen i det nedre hörnet och markera orsaken till att du tycker att bilden ska tas bort.