Lämnar ni ut min privata information?

Din integritet och personliga säkerhet prioriteras högt på TripAdvisor. Dina inlägg, t.ex. omdömen eller foruminlägg, kopplas till ditt visningsnamn, inte ditt fullständiga namn.

Vi lämnar aldrig ut din e-postadress, ditt fullständiga namn, din postadress eller annan privat information till andra medlemmar på TripAdvisor, med två undantag:

• Om du skriver privat information som ditt fullständiga namn i ett omdöme eller foruminlägg kan vi offentliggöra det.
  • Om du har anslutit dina Facebook- och TripAdvisor-konton visar vi ditt fullständiga namn för dina Facebook-vänner som också använder TripAdvisor. Hitta mer information om din integritet och anslutning till Facebook.
Vi kommer inte att skicka skräppost till dig, sälja din personliga information eller lämna ut den till andra medlemmar. TripAdvisor-medlemmar som du inte känner ser bara ditt visningsnamn - även om du kommunicerar med dem via privata meddelanden - förutsatt att du inte väljer att ange ytterligare uppgifter i dina inlägg. Om du vill ha mer information kan du läsa vår sekretesspolicy och våra användarvillkor