Varför fick jag ett e-postmeddelande om att mitt lösenord har ändrats?

Som en säkerhetsåtgärd skickar TripAdvisor en bekräftelse via e-post när en medlems lösenord har ändrats. Vi skickar den till alla e-postadresser som är kopplade till kontot.

Om du inte har ändrat ditt lösenord nyligen men ändå fått det här e-postmeddelandet kanske du vill ändra ditt lösenord nu.

Om du tror att du är inloggad med flera enheter kan du logga ut från alla sessioner genom att gå till sidan med kontoinställningar och bläddra ner till länken ”Logga ut från alla sessioner”.

Om det här inte besvarar din fråga ska du kontakta oss.