Frågor och svar Hjälpcenter Vanliga frågor

Vad är Frågor och svar?

Frågor och svar är en funktion som ger resenärer möjligheten att ställa frågor om en verksamhet och snabbt få svar från representanter för verksamheten, tidigare recensenter eller andra medlemmar av reseforumet.

Hur ställer jag en fråga om ett specifikt hotell?

Du hittar Frågor och svar under F&S-fliken på en verksamhets företagssida och ställer en fråga genom att klicka där du ser den gröna ”Fråga”-knappen. Du måste vara inloggad som medlem för att ställa en fråga.

Hur svarar jag på en fråga om ett specifikt hotell?

Klicka på den gröna ”Svara”-knappen på en sida där en fråga visas. Om du är den första att svara på en fråga börjar du skriva i textfältet under frågan. Du måste vara inloggad som medlem för att svara på en fråga.

Hur tar jag bort en fråga eller ett svar?

Du kan ta bort frågor och svar som du själv skrivit genom att klicka på den gråa papperskorgen bredvid frågan eller svaret. Kom ihåg att frågan eller svaret inte kan återställas om du väljer att ta bort den/det.

Hur rapporterar jag en olämplig fråga/ett olämpligt svar?

Du kan rapportera en olämplig fråga/ett olämpligt svar genom att klicka på flaggikonen vid en medlems fråga eller svar. Du kan läsa våra riktlinjer för publicering här.

Vad innebär uppröstning och nedröstning?

Om du gillar ett svar kan du klicka på uppåtpilen för att ge medlemmen en positiv röst. Om du inte tycker att ett svar var till någon hjälp klickar du på nedåtpilen.

En fråga har besvarats av en representant för verksamheten. Vad innebär det?

När du ser etiketten ”Verksamhetsrepresentant” innebär det att en individ med direkt koppling till verksamheten har besvarat en fråga.

En fråga har besvarats av någon som ”har skrivit ett omdöme om den här verksamheten”. Vad innebär det?

När du ser etiketten ”Har skrivit ett omdöme om den här verksamheten” innebär det att medlemmen även publicerat ett omdöme om verksamheten på TripAdvisor.

Jag har fått ett e-postmeddelande där jag ombeds besvara en fråga om ett hotell jag nyligen skrivit ett omdöme om. Hur avanmäler jag mig från sådana meddelanden?

Du kan hantera alla inställningar för e-postaviseringar i prenumerationscentret på din medlemsprofil. Denna typ av avisering hittar du under Aviseringar för tidigare recensenter i uppdateringsdelen för TripAdvisors användare. Du kan även avanmäla dig direkt från avanmälningslänken i e-postmeddelandet.