Vad är Frågor och svar?

Frågor och svar är en funktion som ger resenärer möjligheten att ställa frågor om en specifik verksamhet och snabbt få svar från representanter för verksamheten, tidigare recensenter eller andra medlemmar av reseforumet.

Så ställer du en fråga:

1. Gå till verksamhetens objektssida och klicka på fliken Frågor och svar.
  2. Klicka på Ställ en fråga.

Så svarar du på en fråga:

1. Gå till verksamhetens objektssida och klicka på fliken Frågor och svar.
  2. Leta reda på frågan och klicka på Svara bredvid den eller börja bara skriva i textfältet under frågan om du är först med att svara.

Svar kan komma från en ”verksamhetsrepresentant”, en individ med direkt koppling till verksamheten, eller en medlem som har skrivit ett omdöme om verksamheten, vilken betecknas som ”skrev ett omdöme om den här verksamheten”.

Om du gillar ett svar kan du klicka på uppåtpilen för att ge medlemmen en positiv röst. Om du inte tycker att ett svar var till någon hjälp klickar du på nedåtpilen.