Vad innebär funktionen Bara för dig?

Funktionen Bara för dig ger dig mer personligt anpassade hotellrekommendationer baserat på dina inställningar och resesökningar på webbplatsen.  Genom funktionen Bara för dig använder TripAdvisor dina tidigare sökningar på och bidrag till webbplatsen för att leverera bättre och mer personligt anpassade resultat som kan hjälpa dig att hitta ett hotell som bättre passar dina behov och intressen. Ju mer du använder webbplatsen och dess funktioner, desto mer anpassas den efter dina personliga preferenser vad gäller resande.  Popularitetsindexet är fortfarande tillgängligt på TripAdvisor och du kan bläddra mellan personanpassade resultat med hjälp av Bara för dig-sorteringen och övergripande rankningar baserat på popularitetsindex.

Hur inaktiverar jag funktionen Bara för dig?

Du inaktiverar funktionen Bara för dig genom att göra följande steg:

1. Leta reda på ditt namn i det övre högra hörnet av webbläsarfönstret och välj Profil från listmenyn.
  2. Klicka på Ditt TripAdvisor över kartan på vänster sida och välj sedan Kontoinställningar.
  3. Leta reda på den fetstilta rubriken Bara för dig nästan längst ned på sidan och avmarkera kryssrutan Visa hotell rankade efter Bara för dig.

När du avmarkerat den bör ett meddelande med texten Ändringarna har sparats visas. Detta bekräftar uppdateringen.

Hur sorterar jag hotell med hjälp av popularitetsindexet?

TripAdvisors popularitetsindex rankar hotell utifrn antalet omdömen och åsikter på TripAdvisor, kvaliteten på dem samt hur aktuella de är.  Du kan sortera hotell med hjälp av popularitetsindex genom att välja Rankning i menyn Sortera efter.