Riktlinjer för bilder för ägare

Förutom att uppfylla våra Ägare kan överföra bilder via hanteringscentret.

• Bilder själva verksamheten eller platsen är mer användbara för resenärer än bilder tagna från verksamheten, t.ex. en vacker utsikt.
  • Bilder på platser i närheten eller personal bör undvikas.
  • Företags logotyper eller visitkort får inte vara primära bilder. Kontaktuppgifter får inte läggas till i bilden.
  • Primär bild – ägare kan välja en bild och ansöka om att få använda den som primär bild. Om ansökan godkänns visas bilden på objektet inom 2–3 arbetsdagar. Vi kan inte garantera att en bild godkänns.