Riktlinjer för hjälpsamhetsröster

Resenärer kan rösta på ett omdöme som de tycker är särskilt användbart för dem genom att klicka på knappen längst ned i varje omdöme.

Hjälpsamhetsröster visas på varje omdöme och i medlemsprofiler. De här rösterna är inte en faktor i våra rankningsalgoritmer.

TripAdvisor tar bort röster som omfattas av något av följande scenarion:

• Medlem röstar på sina egna omdömen
  • Dubbla röster
  • Ägaren röstar på ett omdöme om sitt eget företag
  • Ägaren röstar på ett omdöme om ett företag som tillhör en konkurrent