Vad är menylänken och hur kan jag hantera den?

TripAdvisors restaurangobjekt kan ha en menylänk. Det är ett bekvämt och enkelt sätt att visa upp din restaurangs rätter för potentiella gäster!

Det finns två sätt att lägga till din meny till ditt objekt. Så här lägger du till en menylänk till ditt objekt:

• Logga in på hanteringscentret.
  • Klicka på Hantera objekt.
  • Välj Meny i rullgardinsmenyn.
  • Skriv in eller kopiera och klistra in webbadressen till menyn.
  • Klicka på Skicka.

Din menylänk bör visas på ditt objekt inom 24 timmar. Om du ändrar din meny ofta eller varje säsong ska du inte glömma att uppdatera din webbadress till menyn enligt processen ovan.

Det andra sättet att lägga till din meny på är att samarbeta med en av våra partner i USA. Företag som är baserade i USA kan ha en meny som tillhandahålls av en tredje part. I så fall drivs länken via ett samarbete som TripAdvisor har med SinglePlatform, Yext och Locu. Om ditt företag har ett kontrakt med något av dessa företag visas länken till din meny automatiskt på ditt TripAdvisor-objekt. Efter att du har registrerat dig med en partner kan det ta 10–14 arbetsdagar innan länken visas.

Om du vill redigera din meny eller registrera dig med en av dessa partner ska du kontakta SinglePlatform, Yext eller Locu direkt.

Om du inte längre har något kontrakt med dem men en menylänk fortfarande visas på din sida ska du kontakta oss så att vi kan ta bort den.