Riktlinjer för visning av flygbolag

Flygbolag som är berättigade att visa ett objekt på TripAdvisor måste uppfylla följande kriterier:

• Driver en schemalagd  tjänst under sitt eget varumärke
  • Publicerar priser och tidtabeller för allmänheten
  • Opererar en tjänst som transporterar passagerare från en plats till en annan
  • Har drivit kommersiell verksamhet under minst 60 dagar

Skicka ett e-postmeddelande till oss på  airlinelistings@tripadvisor.com om du vill begära att ett flygbolagsobjekt som uppfyller de här kriterierna ska visas.

Obs! Regionala operatörer för större flygbolag kan grupperas in under det övergripande varumärket. Charterflygverksamheter är inte berättigade. Operatörer som erbjuder sightseeing med flyg eller helikopter ska registrera sig som en sevärdhet via den här länken.