Hur kan jag registrera och verifiera mig som representant för ett flygbolag?

För att få hantera ett flygbolagsobjekt och svara på kundomdömen måste du verifieras av TripAdvisor som officiell representant för flygbolaget. Följ stegen nedan för att registrera dig:

1. Skapa ett TripAdvisor-konto – Ditt TripAdvisor-konto måste vara kopplat till det e-postkonto du använder för företaget för att det ska kunna verifieras och användas till att svara på omdömen på ditt flygbolags vägnar. Du kan registrera ett TripAdvisor-konto genom att klicka här
  1. Registrera ett flygbolag – När du har loggat in på ditt nya TripAdvisor-konto går du till tripadvisor.se/AirlineRegistration och fyller i de uppgifter som krävs. Denna information verifieras sedan för att säkerställa att du är officiell representant för ditt flygbolag och har getts tillstånd att svara på feedback från kunder.