Vad ska jag göra om jag upptäcker att ett omdöme ligger på fel plats?

Eftersom fler och fler företag och sevärdheter läggs till på TripAdvisor dagligen har vi förståelse för att recensenter kan råka skicka in ett omdöme till fel plats. Skulle det hända kan du tala om det för våra granskare genom att följa några enkla steg:

1. Leta reda på flaggan nere till höger i omdömet och klicka på Rapportera.
  2. Då visas en ruta. I den klickar du på Omdömet har lagts upp på fel ställe.
  3. Om du vet var omdömet hör hemma klickar du på Ja och berättar var det egentligen ska ligga. Om du inte vet var det hör hemma eller är osäker väljer du Nej och förklarar varför.

Våra granskare undersöker alla rapporterade omdömen och gör alla eventuella nödvändiga ändringar. Om omdömet i fråga är ditt eget, ska du följa de här instruktionerna.