Mitt hotell visas på fel plats – hur åtgärdar jag det?

För att ge resenärer den mest korrekta informationen strävar TripAdvisor efter att lista alla boenden, restauranger och sevärdheter på deras faktiska geografiska plats, så objekt kan inte flyttas till en annan stad än den där de är belägna. Vår policy är att placera ett objekt på en så specifik plats som möjligt.

Om du däremot anser att ditt boende visas på fel plats kan du informera våra redaktörer genom att följa de här stegen:

1. Logga in på hanteringscentret
  2. Klicka på avsnittet Hantera objekt
  3. Välj fliken Objektsupport till vänster på sidan och klicka på den orangefärgade knappen Rapportera nedläggning

Obs! Platsändringar kräver att teamet för TripAdvisors företagsförteckningar gör en utredning.  Det kan bli en lång process och tar flera arbetsdagar, så skicka inte in samma begäran flera gånger eftersom det kommer att fördröja den ursprungliga.