Jag fick ett e-postmeddelande: ”Officiellt meddelande från TripAdvisor” – vad ska jag göra?

Om du har fått det här e-postmeddelandet beror det på att vårt team för innehållsintegritet har upptäckt misstänkt aktivitet på ditt konto. För närvarande är det bara en varning och det är en god idé att påminna ALLA i personalen (receptionen, underhåll, städpersonal, uthyrare, leverantörer osv.) om våra riktlinjer för bedrägeri.

Du bör också i förebyggande syfte kontakta teamet för innehållsintegritet och informera dem om steg du har vidtagit för att undvika att ditt hotell beläggs med straffavgifter. Anvisningar om hur du gör det finns i e-postmeddelandet ”Officiellt meddelande från TripAdvisor”.