Hur får jag meddelanden om nya omdömen eller frågor i mitt objekt?

Gå till Prenumerationsidan och se till att du är på fliken E-post för ägare. En lista med e-postmeddelanden du är berättigad att ta emot visas.

Klicka på menyknappen Prenumererar bredvid e-postmeddelande du vill ta emot. När du har gjort dina val visas en dialogruta med texten ”Ändringarna har sparats” och dina inställningar uppdateras.