Hur rapporterar jag att mitt hotell har slagit igen?

Vi förstår att det kan finnas flera skäl till att en verksamhet vill ta bort sitt objekt. På grund av vår målsättning att fungera som en heltäckande källa till reseinformation kan vi bara ta bort objekt om verksamheten har stängt för gott.

Om ditt boende har stängt permanent ska du rapportera det till våra redaktörer genom att följa de här stegen:

1. Logga in på hanteringscentret
  2. Klicka på länken Hantera din TripAdvisor-sida
  3. Under Verksamhetens administrationsuppgifter klickar du på Rapportera nedläggning av verksamhet
  4. Klicka på länken Avsluta ditt objekt i rutan Din objektsstatus
  5. Fyll i nödvändig information och tryck på Spara

Vi försöker verifiera den här ändringen genom att kontrollera din officiella webbplats eller närvaro på sociala medier. Om stängningen inte kan bekräftas kan det hända att din begäran inte godkänns.