Hur rapporterar jag att mitt hotell har slagit igen?

Vi förstår att det kan finnas flera skäl till att en verksamhet vill ta bort sitt objekt. På grund av vår målsättning att fungera som en heltäckande källa till reseinformation kan vi bara ta bort objekt om verksamheten har stängt för gott.

Om ditt boende har stängt permanent ska du rapportera det till våra redaktörer genom att följa de här stegen:

1. Klicka på länken Ditt företags&konto längst upp till höger på skärmen.
  2. I hanteringscentret håller du markören över rubriken ”Profil” i det övre navigeringsfältet och väljer Redigera företagsinformation i rullgardinsmenyn
  3. Klicka på den blå länken ”Stäng ditt objekt” och fyll i den obligatoriska informationen

Vi försöker verifiera den här ändringen genom att kontrollera din officiella webbplats eller närvaro på sociala medier. Om stängningen inte kan bekräftas kan det hända att din begäran inte godkänns.