Hur rapporterar jag att mitt hotell har slagit igen?

Vi förstår att det kan finnas flera skäl till att en verksamhet vill ta bort sitt objekt. På grund av vår målsättning att fungera som en heltäckande källa till reseinformation kan vi bara ta bort boendeobjekt om verksamheten har stängt för gott.

Om ditt boende har stängt permanent ska du rapportera det till våra redaktörer genom att följa de här stegen:

• Logga in på hanteringscentret.
  • I det övre fältet väljer du Hantera objekt och klickar sedan på Namn och beskrivning.
  • Klicka på Objektsupport i menyn till vänster.
  • Klicka på Rapportera nedläggning och lägg till en kommentar.
  • Klicka på Rapportera nedläggning igen för att skicka in din begäran.

Vi försöker verifiera den här ändringen genom att kontrollera din officiella webbplats, din närvaro på sociala medier och onlineresebyråer. Om stängningen inte kan bekräftas kan det hända att din begäran inte godkänns. Vi meddelar dig inom fem arbetsdagar.