Hur redigerar jag eller tar bort ett svar från företaget?

Det inte möjligt att redigera ett svar från företaget. Men du kan ta bort ett svar och lägga upp ett nytt i stället. Ta bort ett svar från företaget:

1. Logga in på hanteringscentret
  2. Under fliken Omdömen i menyn högst upp klickar du på Svara på omdömen
  3. Välj omdömet med ett svar från företaget du vill ta bort
  4. Under Svaret har publicerats klickar du på Ta bort svar eller papperskorgen

Obs! Svaret från företaget du väljer kommer att tas bort omedelbart, så du kanske vill kopiera och spara texten innan du klickar på papperskorgen. När svaret är borttaget skickar du in ett nytt.