Hur ser jag mina fakturor och betalningar på TripAdvisor?

Det är enkelt att se och skriva ut fakturor och kan göras online via hanteringscentret. Kom ihåg att det bara är den fakturaansvariga för en verksamhet som har tillgång till fakturor och faktureringsinformation. Om du är fakturaansvarig för verksamheten ska du följa stegen nedan för att komma igång:

1. Gå till www.tripadvisor.se/Owners och logga in på hanteringscentret.
  2. Välj din verksamhet.
  3. Håll musen över menyn Hjälp och inställningar högst upp på sidan och klicka på Fakturering och betalningar.
  4. Om du vill se eller skriva ut en tidigare faktura klickar du på den blå länken under kolumnen Fakturanummer.

För att få tips om hur du uppdaterar din betalningsinformation kan du gå till TripAdvisor Insights