Hur kan jag se fakturor för företagsförteckningen?

Det är enkelt att se och skriva ut fakturor för företagsförteckningen. Detta görs online via hanteringscentret. Kom ihåg att endast den fakturaansvariga för en företagsförteckning har åtkomst till fakturor och faktureringsinformation. Om du är fakturaansvarig för verksamheten ska du följa stegen nedan för att komma igång:

1. Gå till tripadvisor.se/Owners för att logga in på hanteringscentret.
  2. Välj din verksamhet.
  3. Håll musen över menyn Produkter högst upp på sidan. Klicka på Kontoinställningar under Företagsförteckningen.
  4. Om du vill se eller skriva ut tidigare fakturor klickar du på den blå länken under kolumnen Fakturanummer.