Behöver jag ett hyresavtal innan jag bokar en semesterbostad?

Alla bokningar som behandlas via vår plattform har ett hyresavtal kopplat till sig. Ett skriftligt avtal hjälper dig och ägaren eller hyresvärden att täcka alla villkor och klargöra alla obesvarade frågor.

Det är viktigt att du granskar hyresavtalet innan du genomför din betalning eller skickar din bokningsbegäran. Du kan granska dokumentet genom att välja Bokningsvillkor precis ovanför knappen Boka nu (för bokningsbegäranden) eller knappen Betala nu (när du får ett prisförslag).

Kom ihåg:

• Granska hyresavtalet så att du är nöjd med villkoren innan du fortsätter med bokningen.
  • Skicka eventuella frågor till ägaren eller hyresvärden. Vissa ägare eller hyresvärdar kan även be dig att logga in och skicka tillbaka det undertecknade avtalet till dem.

Tips: Om du bokar direkt med ägaren eller hyresvärden utanför vår plattform ska du be dem skicka ett hyresavtal som beskriver villkoren för din vistelse.

När du betalar på vår webbplats godkänner du TripAdvisor Rentals regler och villkor och sekretesspolicy och boendeägarens hyresavtal med en digital signatur.