Hur hittar jag bostäder som är lämpliga och/eller anpassade för funktionshindrade gäster?

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta semesterbostäder som är lämpliga och/eller anpassade för funktionshindrade gäster och vi finns till hands för att göra processen så enkel som möjligt.

Du kan enkelt filtrera sökresultaten efter dina krav. När du har angett ditt resmål går du till filtret Lämplighet till vänster och väljer filter som Hiss eller Rullstolsanpassat för att begränsa resultaten.

Vi rekommenderar också att du kontaktar ägaren/hyresvärden för att säkerställa att semesterbostaden uppfyller dina särskilda krav innan du skickar din bokningsbegäran. Förordningar om tillgänglighet för funktionshindrade kan variera beroende på resmålet.