Hur skapar jag en resa?

Det enklaste sättet att komma igång är att leta reda på TripAdvisor-objektet för en plats du vill spara till din resa. Klicka på länken Spara (som visas som en bokmärkesikon på mobila enheter) nära toppen av sidan. Du tillfrågas om du vill skapa en ny resa eller lägga till platsen till en befintlig resa. När du skapar en ny resa blir du ombedd att ge den en titel (oroa dig inte, du kan ändra den senare om du vill). Vid det här tillfället kan du antingen visa din nya resa eller fortsätta att surfa på TripAdvisor efter andra platser att lägga till.